STUDIESTART

KRIKOFF


◴ Man 14. aug · 19:00 · Plenen tvers over veien for Spicheren
Ny i byen og vil ha noen å henge med første kvelden? Lyst til å gå på studiestart-konserten sammen med bra folk? StudentKRIK Kristiansand sparker i gang studiestarten med KRIK-off! Her blir det god stemning og kanskje noen leker. Etterpå går vi sammen på konserten på plenen. Du er hjertelig velkommen uansett om du er ny student eller ikke, om du har en faddergruppe eller ikke, og om du kommer alene eller sammen med noen. Arrangementet er alkoholfritt.

GRILLING & AKTIVITETER


◴ Ons 16. aug · 16:30 · Bertesbukta
I regi av KRIK og CHRISC blir det onsdag 16. august gratis grillmat og andre aktivteter i flotte Bertesbukta for alle som vil. Vi kommer til å dele alle opp i grupper som gjennomfører de ulike akitivtetene sammen. Dette er en flott mulighet til å bli kjent med nye, enten du kommer alene eller sammen med andre. Vi håper å se deg der!

For de som ikke vet hvor Bertesbukta ligger vil det bli felles avgang fra hovedavgangen på UiA klokka 15:45.

HOVEDTRENING


◴ Fre 18. aug · 17:45 · Spicheren (flerbrukshallen)
Semesterets første hovedtrening finner sted på Spicheren treningssenter, og det blir gratis inngang på denne treningen! Her kan du velge mellom ulike aktiviteter, som volleyball, fotball, frisbee ultimate og basketball. Vi spiller to omganger og du må gjerne prøve en annen idrett etter pausen hvis du ønsker det!

Etter hovedtreningene samles vi hjemme hos noen for kveldsmat og sosialt, noe som går under kallenavnet "aftersvett". Denne gangen samles vi i Kulholmsveien 64b, og vi går samlet fra hovedinngangen til Spicheren kl. 20:00. Det blir gratis kveldsmat!

HUS TIL HUS


◴ Lør 19. aug · 17:00 · Utenfor Spicheren
Hus-til-hus er et rebusløp i regi av KRIK hvor man ønsker å bli kjent på en gøyal måte. I stedet for å ha det i sentrum som tidligere, har vi valgt å plassere de ulike postene hjemme i de ulike bokollektivene hvor KRIK har sosial-kvelder. Hus-til-hus passer ypperlig for deg som vil bli kjent med nye, og bli bedre kjent i området rundt UiA.

Oppmøtested er Spicheren hvor vi deler inn i ulike lag, også blir dere sendt rundt på ulike poster. Arrangementet er alkoholfritt.

PIKNIK


◴ Tir 22. aug · 17:00 · Gimle gård
På tirsdag 22. august samles vi til den årlige pikniken i studiestarten! Den finner sted på plenen ved Gimle gård, som ligger like bak UiA (i retning Coop). Her blir det gratis mat og mulighet for aktiviteter som volleyball, kubb, frisbee, o.l.

HOVEDTRENING


◴ Fre 25. aug · 17:45 · Spicheren (flerbrukshallen)
Semesterets andre hovedtrening har også gratis inngang! Her kan du velge mellom ulike aktiviteter, som volleyball, fotball, frisbee ultimate og basketball. Vi spiller to omganger og du må gjerne prøve en annen idrett etter pausen hvis du ønsker det!

Etter hovedtreningene samles vi hjemme hos noen for kveldsmat og sosialt, noe som går under kallenavnet "aftersvett". Vi kommer tilbake til hvor aftersvetten blir denne gangen, men vi kan slå fast allerede nå at det blir felles avgang fra Spicheren kl. 20:00!

BLI-KJENT-TUR


◴ Lør 2. sep til søn 3. sep · Oggevatn
Fra lørdag 2. september til søndag 3. september drar vi på tur til en leirplass ved Oggevatn i Birkenes kommune. Her blir det mulighet for kanopadling, bading, bli-kjent-leker og andre aktiviteter på dagtid, før det blir bålkos og sosialt på kvelden. Vi overnatter i gapahuk og lavvo, hvis du ikke heller ønsker å ligge under åpen himmel.

Påmelding og mer informasjon kommer senere. Denne turen er i hvert fall en gyllen mulighet for å fort få nye venner i byen, og anbefales virkelig å bli med på!


OM STUDENTKRIK

OM STUDENTKRIK


StudentKRIK er et lokallag av Kristen idrettskontakt, som drives av og for studenter i Kristiansand. Vi arrangerer ulike treninger flere dager i uka, i tillegg til sosiale arrangement og turer. Har du har lyst til å oppleve et miljø hvor kristne verdier, idrettsglede og gode relasjoner står i sentrum, er StudentKRIK stedet for deg!


OM VÅRE TRENINGER


I studiestarten har vi et eget program, som du ser ovenfor. Resten av året følger vi et fast ukesprogram med arrangementer flere dager i uka! På fredagene har vi vår hovedtrening på Spicheren treningssenter fra kl. 17.45. Det første kvarteret er oppvarming, før selve hovedaktivitetene starter kl. 18:00. Det er derfor fint om du i hvert fall er møtt opp til da, med tanke på lagoppdeling og informasjon.

Selve treningen er delt inn i to bolker på omtrent 40 minutter hver, med en pause midtveis hvor det kommer litt informasjon og en liten andakt. Vi har fire haller til rådighet, og du kan velge en ny aktivitet i pausen hvis du ønsker. Vanligvis spiller vi volleyball, fotball, frisbee ultimate og basketball.

Etter fredagstreningen er du hjertelig velkommen på aftersvett, som er en sosial samling hjemme hos noen. Her spiser vi mat og blir bedre kjent med hverandre. Vi går felles fra hovedinngangen til Spicheren kl. 20, hvis du ikke ønsker å møte direkte på aftersvett-adressen.

Ellers i uken kan du være med på sandvolleyball på tirsdag, volleyball på onsdag, frisbee ultimate på torsdag, spillkvelder og mye annet moro. Vi arrangerer også både dagsturer og helgeturer iløpet av skoleåret, med ulike aktiviteter avhengig av årstiden.


VISJON


StudentKRIK Kristiansand finnes for å skape kontakt mellom studenter på sørlandet, og da hovedsaklig i en sportslig og aktiv setting. Vi kan derfor med hånda på hjertet si at vi ønsker å skape idrettsglede.

Det er også underforstått at vi som et lokallag av KRIK, følger de nasjonale retningslinjene. Kort fortalt kan man oppsummere disse i et felles formål om å «bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet». KRIKs verdier er glede, frihet, stolthet og tydelighet, og dette er verdier vi i StudentKRIK Kristiansand også stiller oss bak.

Tilslutt vil vi presisere at selv om det jo ligger i kortene at mange i StudentKRIK er personlig kristne, er du like velkommen om du ser på deg selv som troende eller tvilende. Du er derfor hjertelig velkommen til å møte opp på alle våre arrangementer uansett tro, men en fem minutters andakt iløpet av den to timer lange fredagstreningen må du nesten klare deg gjennom! ;-)


KONTAKT

KONTAKTINFORMASJON


Ved spørsmål kan du kontakte leder av StudentKRIK Kristiansand:

Eva Elise Tvedt
tlf: 954 66 984
epost: eva.elise@studentkrik.no

Du kan også sende en melding til "StudentKRIK Kristiansand" på Facebook, så svarer vi så fort vi kan!